Relaties zeggen over mij:

Kim van den Bergh (www.kim-schrijft.nl): "Als u mij vraagt wie de reacties, ervaringen en uitspraken van uw klanten het beste voor u op schrift zet, zou ik zeggen: Albert Hakkert. Hij filtert moeiteloos de kern uit het verhaal en zet deze om in een vlotte en effectieve tekst. Maar ja… wat moet Albert wanneer hij zélf een testimonial nodig heeft? Dan kan deze tekstschrijfster niets anders doen dan haar excuses aanbieden…  Sorry, beste lezer, mijn referentie komt wel recht uit het hart, maar is niet de beste… Want de beste wordt toch echt geschreven door Albert zelf."

Paul Jansen (www.pauljansen.eu): “Testimonials die goed een verhaal vertellen die 'schrijf' je niet (dat kan iedereen), maar die 'creëer’ je. Daar moet je talent voor hebben. En dat hebben er maar weinig. Eigenlijk ken ik er maar één: Albert Hakkert. Zijn testimonials hebben iets extra's waar je je vinger niet op kunt leggen. Maar het is altijd meer dan er staat geschreven... Knap!”

Jennifer van Valkenhoef: "Als Albert een testimonial maakt dan luistert hij zo naar zijn gesprekspartners dat hij juist hoort wat er niet gezegd wordt. Hij is in staat op te schrijven wat de lezer nodig heeft om het echt te begrijpen, te voelen, te ervaren. Dat is pure schrijverskunst, dat doet Albert Hakkert."

Mirjam Miedema (www.iwaarden.nl) "Albert verwoordt op een heel bijzondere manier precies wat wij willen overbrengen, kort en bondig, en met een lekker 'sausje'. En daar heeft hij niet eens veel informatie voor nodig. Hij luistert goed naar je en is ook in staat om tussen de regels door te lezen. Bovenal is het een leuke en enthousiaste man om mee samen te werken.“

Wim van Wijk (www.venwautos.nl) "Onlangs hebben wij als V&W Auto's gebruik mogen maken van de schrijfkunsten van Albert. Onze websitetekst was namelijk een paar keer veranderd en er waren wat artikelen bijgekomen maar dat was niet ten goede gekomen van het leesplezier. Met Albert overeengekomen dat hij de huidige tekst zou aanpassen zodat het weer makkelijk leest. Met Albert een kort overleg gepland waarbij hij vragen stelde waar ik zelf soms even goed over na moest denken. Binnen een recordtijd kwam hij met de aangepaste tekst. Het resultaat is een goed lezende en zeer begrijpelijke tekst die onze verwachtingen ruimschoots overtreft. Zo is niet alleen de huidige tekst aangepast maar zijn er bepaalde gedeeltes perfect herschreven. En dat alles voor een hele nette prijs. Hartelijk bedankt Albert."

Cor Jansen (www.vanreeaccountants.nl): "Van Ree Accountants organiseerde met een drietal andere prominente organisaties een bijeenkomst. Daarvoor diende een warme, enthousiaste en uitnodigende brief opgesteld te worden. Een uitnodiging waar mensen van zeggen: hier kunnen we niet omheen, die bijeenkomst kunnen we niet laten lopen. Als je hoge eisen stelt aan een dergelijke uitnodiging, kun je dat zelf doen, wat tijd kost en misschien twijfels oplevert zoals: ‘Doe ik het wel goed?’. Het is daarom beter het schrijven van zo’n uitnodiging over te laten aan een professionele tekstschrijver. Een schrijver die snapt wat je wil, in de huid kruipt van de lezer en natuurlijk moet het taalkundig ook kloppen. Kortom: je stelt hoge eisen aan de scribent. Wij kwamen terecht bij Albert Hakkert van Albert-schrijft.nl. Dat leverde niet alleen een plezierige afspraak op, die je aan het denken zet, maar het eindresultaat van deze samenwerking was buitengewoon schitterend. Heb je een schrijftalent nodig, neem dan contact op met Albert Hakkert. Warm aanbevolen door Cor Jansen, belastingadviseur en directeur bij Van Ree Accountants."